Til me nu dan maar op

FavoriteLoadingVoeg aan Favorieten toe.

Matthijn Buwalda – Til me nu dan maar op

Misschien ken je het liedje: ‘Til mij op’ van Marcel en Lydia Zimmer wel. Een prachtig liedje maar voor mij vaak lastig om te zingen. Ik ben er namelijk niet zo goed in om me op te laten tillen. Ik voel me er vaak te groot voor en ik doe vaak alsof ik er te sterk voor ben. Ik ben trots. Ik regel het liefst mijn eigen zaken. Me op laten tillen voelt voor mij als een teken van zwakte. Maar dat duurt tot het moment komt dat ik echt niet meer verder kan. Het moment waarop ik niets anders kan dan knielen. Het moment waarop ik me wel over moet geven. Het moment dat ik tegen God zeg: ‘Til me nu dan maar op’. Een mooi moment? Nou nee, maar wel heel erg nodig!

Lyrics:

Ik kan zelf toch wel beslissen
Wat goed is voor mij
En mocht ik me toch vergissen
Dan stuur ik zelf wel bij
En heeft U een suggestie?
Heer, voelt U zich dan vrij
Om die met mij te delen
Maar de kans dat ik er iets mee doe is klein

Chorus: Maar nu ‘k de strijd niet meer kan winnen
Niet meer opnieuw durf te beginnen
Nu alles in mij schreeuwt om naar U toe te rennen God
Til me nu dan maar op

Ik kan zelf toch wel bepalen
Wat U met mij wil
Want al ga ik door diepe dalen
U lijkt meestal stil
En mezelf kan ik goed horen
Dat is het verschil
Ik wil best afhankelijk zijn, van U
Maar eigenlijk liever niet te veel

Chorus: Maar nu ‘k de strijd niet meer kan winnen
Niet meer opnieuw durf te beginnen
Nu alles in mij schreeuwt om naar U toe te rennen God
Til me nu dan maar op

Bridge: Want het leven glipt me nu
Als los zand uit mijn handen
En ik heb alle schepen
Achter mij laten verbranden
Misschien ben ik wel niet zo sterk als ik zo graag wil zijn
Maar het gevoel dat U me optilt maakt me bang
Want het maakt me klein

Facebook Reacties